Over ons

Voor iedereen...

Sportief Evenwicht Twello is in 1992 opgericht door een groep enthousiaste mensen, die samen tot de conclusie kwam dat er in onze regio onvoldoende sportmogelijkheden waren voor mensen met een beperking. Ook rolstoelgebruikers, mensen met reuma, COPD of een Niet Aangeboren Hersenletsel kunnen bij ons terecht, evenals mensen in een revalidatie na een ongeval of botbreuk.

De vereniging heeft tot doel mensen die ten gevolge van hun beperking niet makkelijk bij een reguliere vereniging terecht kunnen toch te laten sporten. SET denkt dat doel te bereiken door het aanbieden van diverse sporten onder begeleiding van bevoegde instructeurs & trainers, individueel of in groepsverband die aansluiten bij de sporter. Zij worden daarbij ondersteund door vrijwilligers. Er wordt gesport bij Sportpark De Zuiderlaan, zwembad de Schaeck en de Boombosch te Twello.

Bij Sportief Evenwicht Twello draait het om een aantal kernwaarden: betrouwbaarheid, saamhorigheid & gezelligheid.

Betrouwbaarheid zien wij terug in zeggen wat je doet en doen wat je zegt. We zijn als vereniging open naar elkaar, geven elkaar feedback en kunnen op elkaar bouwen. Saamhorigheid vinden wij in aandacht voor elkaar, met respect voor elkaars kunnen en mogelijkheden. Welke beperking ook een rol speelt in je leven, bij ons is iedereen welkom. We waarderen en respecteren elkaar om wie we zijn.

Gezelligheid staat bij ons voorop. SET is een plaats om elkaar te ontmoeten. Er is onderdak voor iedereen. Clubgevoel en verbondenheid staan centraal, we sporten om plezier te hebben met elkaar, niet om de beste te willen zijn.

Op deze website worden alle sporten die op dit moment worden aangeboden beschreven. Ook staan daar de contactpersonen bij vermeld. Je kunt je per sport opgeven middels het inschrijfformulier, dit kan zowel digitaal als op papier. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Vertrouwenspersoon
SET heeft een extern vertrouwenspersoon. Heb je een klacht of wil je graag met iemand praten die niet in het bestuur zit? Neem dan contact op met Miranda Pol via email: miranda@grootkoerkamp.nl

Buurtsportcoach aangepast sporten.
Er is nauw contact met de buurtsportcoach aangepast sporten van de Gemeente Voorst, Remco Bos. Hier kunnen mensen met een beperking terecht voor vragen m.b.t. de mogelijkheden om te sporten en bewegen. Hij is te bereiken op remco@voorstactief.nl 

Bestuur

Voorzitter Dhr. D. (Dick) Nijland 06 – 579 896 36 voorzitter@sportiefevenwichttwello.nl
Secretaris Dhr. T. (Tonny) de Frens 06 – 227 442 70 info@sportiefevenwichttwello.nl
Penningmeester + Ledenadministratie Mw. M. (Manon) Zwartjens 06 – 291 747 17 penningmeester@sportiefevenwichttwello.nl
Medisch adviseur Dhr. F. (Frits) Spijker 06 – 255 433 62 medisch@sportiefevenwichttwello.nl
Bestuurslid algemeen Mw. S. (Sandra) Barmentloo 055 – 32 32 012 bestuur@sportiefevenwichttwello.nl

Coördinatoren per sport

Fitness en Spel Ben Hutten 06 – 551 531 75 fitnessenspel@sportiefevenwichttwello.nl
Zwemmen Sandra Barmentloo 055 – 32 32 012 zwemmen@sportiefevenwichttwello.nl
Wandelen Ans Ganzevles 06 – 254 837 15 wandelen@sportiefevenwichttwello.nl
Fysiofit 55+ Dick Nijland 06 – 579 896 36 fysiofit@sportiefevenwichttwello.n