wandelen splash

Geen sporten/zwemmen tot 1 september 2020

Beste sporters, vrijwilligers, instructeurs van Sportief Evenwicht,

We kunnen ons voorstellen dat je het sporten mist, fitness, zwemmen, wandelen. Als bestuur hebben we overleg gehad of er al wat aan sport gedaan kan worden. Helaas moeten we jullie teleurstellen, we vinden het nog te riskant om te versoepelen.

De sportscholen, dus ook de fitness bij SV Twello is nog gesloten. Het zwembad gaat voor bepaalde groepen weer open, maar voor onze zwemmers is het nog niet mogelijk om hier gebruik van te maken. Gezien de doelgroep, waarbij veelal één op één gezwommen wordt, is dit te risicovol. De Boombosch gaat voor sommige groepen de lessen wel weer opstarten in de buitenlucht, maar voor onze groepen is dit nog niet mogelijk en ook hier zitten te veel risico’s aan. Voor het wandelen is het 1,5 meter afstand houden ook moeilijk en ook hiermee willen we wachten tot na de zomervakantie. Daarnaast is voor onze deelnemers vanuit de woonvoorzieningen nog maar beperkte bewegingsvrijheid. Gezien de huidige situatie hebben we besloten de contributie van het tweede kwartaal niet te innen. M.b.t. het derde kwartaal volgt t.z.t. nader bericht, afhankelijk wanneer er weer enige activiteiten plaats kunnen vinden. Voor nu hebben we besloten in ieder geval tot 1 september nog niet te gaan sporten/zwemmen/wandelen en gaan we als bestuur voorbereidingen treffen om het sporten, als het kan, dan wel weer mogelijk te maken.

Mochten er tussentijds zich andere ontwikkelingen voordoen dan zullen we dat laten weten. Iedereen heeft noodgedwongen een langere zomerstop dan je gewend bent. Jammer maar helaas het is niet anders. Wil je nu thuis toch een beetje sporten/bewegen, dan staan onder dit bericht enkele suggesties, misschien kun je er iets mee. Toch wensen we iedereen een fijne zomer met mooi weer en laten we hopen dat de zon het virus kan verdrijven. Fijne vakantie, in eigen tuin of in Nederland. Blijf gezond en houd moed.

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur;

Dick, Bernard, Sandra, Carolien, Frits, Rob, Manon.

Bij de video’s op facebook is het een beter overzicht https://www.facebook.com/voorstactiefontour/videos/?ref=page_internal

 


twitter facebooklogo