Fysio fit

Voor iedereen...

Wat is het?
Bij de Boombosch, fysiotherapeutisch centrum in Twello, worden fitnesslessen gegeven voor personen van 55 jaar en ouder. Voor de individuele sporter met zijn of haar beperking in gezondheid wordt een individueel trainingsschema opgesteld. Naast het eigen oefenschema is er nog een vast moment tijdens de les waar diverse oefeningen gedaan worden in groepsverband.

Bij de Boombosch kun je trainingsprogramma´s volgen waarbij je op persoonlijke trainingsniveau optimaal begeleid wordt. Fit voelen, plezierig, gezond en verantwoord bewegen staat bij ons voorop. Je oefent met een speciaal voor jou op maat gemaakt trainingsschema dat gebaseerd is op jouw specifieke en algehele belastbaarheid. Je oefent in groepen van maximaal 13 personen. Er wordt geoefend met en zonder fitnessapparatuur, eventueel in combinatie met grondoefeningen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om met een op maat gemaakt trainingsschema vrij te trainen.

Voor wie?
Je kunt bij Sportief Evenwicht Twello sporten op advies van één van de therapeuten van de Boombosch of een adviserend geneeskundige. De instructeur zal in eerste instantie een intake doen en zal indien nodig afstemming plegen met de adviserend geneeskundige van Sportief Evenwicht. Sporters met spier/ gewrichtsklachten/ herstellende na operatie’s/ COPD/ astma/ hartvaatziekten / reuma etc komen o.a. in aanmerking.

Kosten & lidmaatschap
De kosten voor 1 uur FysioFit per week zijn € 80,00 euro per kwartaal gebaseerd op een jaar lidmaatschap.
Het lidmaatschap van Sportief Evenwicht Twello is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand voor einde van het kwartaal. Onderbrekingen in het lidmaatschap zijn behoudens langdurige ziekte niet mogelijk.

Wanneer?
Woensdag van 11:00 tot 12:00 uur
Op de woensdagen dat er niet gesport wordt in 2024 wordt dit door de Boombosch medewerkers gecommuniceerd met de deelnemers.

Instructeurs
Therapeuten De Boombosch: Kim Heuvelink

Meer informatie?
Voor vragen kun je contact opnemen met Dick Nijland, coördinator voor FysioFit 55+ bij Sportief Evenwicht Twello

Tel: 06 – 579 896 36
Email: fysiofit@sportiefevenwichttwello.nl