Fitness & spel

Voor iedereen...

Wat is het?
Op de vrijdagavond bieden wij wekelijks een sportprogramma aan dat bestaat uit een half uur Fitness gevolgd door een half uur Sport en Spel, samen onder de noemer Fitness & Spel.
Dit uur sporten wordt erg flexibel ingevuld zodat een ieder op zijn eigen niveau kan sporten. De instructeurs zorgen samen met twee vrijwilligers dat er optimaal gesport en getraind wordt zodat de conditie en uithoudingsvermogen stabiel blijven of verbeterd worden.

Fit voelen, plezierig, gezond en verantwoord bewegen staat bij ons voorop. De sporter krijgt tijdens het half uur fitness instructie over de fitnesstoestellen waarbij de vrijwilligers de sporter zullen ondersteunen en motiveren. Doordat de groepen uit maximaal 13 personen bestaan krijgt een ieder veel persoonlijke aandacht.

Tijdens het andere half uur worden door ervaren instructeurs allerlei spelvormen aangeboden door die zowel in groepsverband als ook individueel uitgevoerd kunnen worden. Dit doen we in de grote zaal. Veelal is het aan de sporter ook wat hij/zij leuk vindt. Door de ruime keuze van het spelmateriaal aan de Zuiderlaan is er veel mogelijk.

Voor wie?
Voor ouderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die graag onder begeleiding en in eigen tempo wil werken aan de conditie en gezondheid.

Je kunt bij Sportief Evenwicht Twello sporten op advies van één van de instructeurs. De instructeur zal in eerste instantie een intake doen en zal indien nodig afstemming plegen met de adviserend geneeskundige van Sportief Evenwicht.

Kosten & lidmaatschap
De kosten zijn € 55,00 euro per kwartaal.
Het lidmaatschap van Sportief Evenwicht Twello is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand voor einde van het kwartaal. Onderbrekingen in het lidmaatschap zijn behoudens langdurige ziekte niet mogelijk.

Wanneer?
Op dit moment is er 1 groep op de vrijdagavond.
Tijd: 19:30 uur tot 20:30 uur
Deelnemers hebben eerst een half uur fitness in de fitnessruimte en daarna een half uur spel in de zaal.
LET OP! Op de volgende dagen is er geen sporten:
Vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag)
Vrijdag 3 mei (meivakantie)
Vrijdag 10 mei (dag na Hemelvaartsdag)
Vrijdagen 26 juli, 2, 9, 16, 23, 30 augustus (zomervakantie)

Waar?
Sportcomplex de Zuiderlaan, dit complex is geheel toegankelijk voor mensen met een beperking.
Zuiderlaan 5, 7391 TZ Twello
Fitness ruimte

Meer informatie?
Voor vragen of het volgen van een proefles kun je contact opnemen met de coördinatoren van Fitness & Spel Sportief Evenwicht Twello:

Ben Hutten (06 – 551 531 75)
Email: fitnessenspel@sportiefevenwichttwello.nl

Frits Spijker (06 – 255 433 62)
Email: medisch@sportiefevenwichttwello.nl